Dosadašnje rezultate postigli smo uz pomoć znanja, vještina i iskustva naših djelatnika i poslovnih partnera te u skladu s kvalitetom usluga i proizvoda temeljenih na integriranom sustavu upravljanja kvalitetom, okolišem, zaštitom zdravlja i sigurnosti prema najvišim međunarodnim standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018.


Da su usluge i rješenja koje pružamo visoko profesionalne i inovativne, dokazuju i sljedeći međunarodno priznati certifikati i nagrade:

Ponosni smo nositelji znaka Hrvatska kvaliteta koje nam je dodijelila Hrvatska gospodarska komora, čime su potvrdili da naše usluge savjetovanja u zaštiti okoliša i prirode i upravljanju prirodnim resursima zadovoljavaju visoke zahtjeve kvalitete.

Više informacija: hgk.hr


Zahvaljujući izvrsnim poslovnim rezultatima dobitnici smo međunarodno priznatog AAA certifikata bonitetne izvrsnosti.

Isti certifikat dobili smo za 2008., 2009., 2010., 2014., 2017. i 2019. godinu.

Također se nalazimo i u Bisnodeovom Klubu poželjnih partnera (link).

Potvrda je to da je Oikon d.o.o. jedna od 5% najboljih tvrtki u Republici Hrvatskoj te da smo siguran, ugledan, uspješan i poželjan partner.


 

Nakon što je prošao detaljnu kontrolu tvrtke i usluga na Internetu, Oikon je dobio Certifikat za dobru reputaciju kod klijenata i suradnika za 2017. godinu.


 

Većinu naših projekata vode certificirani voditelji projekata (PMP) od strane Project Management Institute-a i prema ISO 17024 standardu.


 

Oikon je 2009., 2010. i 2011. godine dobio nagradu Index DOP-a za svoju predanost kontinuiranom pozitivnom utjecaju na društvo i okoliš.


Oikon je 2010. godine bio među 1,500 najvećih stvaratelja novih vrijednosti u Hrvatskoj te je za to dobio Brončanu nagradu.


 

Oikon je 2007., 2008. i 2009. godine dobio nagradu Gazelle kao priznanje brzog rasta tvrtke, inovativne upotrebe znanja i responzivne poslovne filozofije.


Članstva

Copernicus akademija

EARSC – Europska udruga kompanija za daljinska istraživanja

Jadranska aero-svemirska asocijacija (A3 – Adriatic Aerospace Association)

  Hrvatska udruga poslodavaca (HUP)

  Hrvatska gospodarska komora (HGK)

  Global Soil Partnership

    CIVINET Slovenija-Hrvatska-Jugoistočna Europa

    EARSeL – Europska udruga laboratorija za daljinska istraživanja

  International Union of Forest Research Organizations (IUFRO)

ENDL – European Network of Dendrochronological Laboratories

 
Oikon d.o.o.

Oikon d.o.o.