fbpx

Oikon među najboljim poslodavcima

18. lipnja 2020. – Oikon je odabran kao jedan od četiri najbolja poslodavca u kategoriji malih tvrtki (do 50 zaposlenih) u natječaju „Poslodavac za 5“ u organizaciji 24sata i partnera.

Tvrtke su na natječaj prijavljivali zadovoljni zaposlenici te poslodavci preko HUP-a, nakon čega su 24sata i partneri odabrali finaliste. Uz Oikon, ostala tri finalista u kategoriji malih poslodavaca bila su Apsolon, Ars Futura i COLOR DESIGN.

„Izuzetno mi je drago što su 24sata i partneri prepoznali vrijednosti Oikona – naše djelovanje, rezultate i odnos prema zaposlenicima. Posebno sam ponosan što su upravo naši zaposlenici prepoznali taj potencijal i odlučili prijaviti Oikon na ovaj natječaj. Svi mi u Oikonu dijelimo ideju da su stručnost, zalaganje, pozitivan stav, ulaganje u osobni i profesionalni razvoj, praćenje i nagrađivanje rezultata upravo ono zbog čega smo danas tu gdje jesmo,“ izjavio je direktor Oikona, Dalibor Hatić.

Pobjednike natječaja birali su čitatelji 24sata, a u našoj kategoriji odabrali su Apsolon. Čestitamo pobjednicima i svim finalistima na postignutom uspjehu! 😊

Zašto je upravo Oikon odabran kao jedan od finalista natječaja, pogledajte ovdje: link

Više o samom natječaju i rezultatima: link

Oikon d.o.o.
Oikon d.o.o.