fbpx

Dosadašnje rezultate postigli smo uz pomoć znanja, vještina i iskustva naših djelatnika i poslovnih partnera te u skladu s kvalitetom usluga i proizvoda temeljenih na integriranom sustavu upravljanja kvalitetom, okolišem, zaštitom zdravlja i sigurnosti, informacijskom tehnologijom i informacijskom sigurnošću prema najvišim međunarodnim standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO 27001: 2013 i ISO 20000-1.


Da su usluge i rješenja koje pružamo visoko profesionalne i inovativne, dokazuju i sljedeći međunarodno priznati certifikati i nagrade:

Ponosni smo nositelji znaka Hrvatska kvaliteta koje nam je dodijelila Hrvatska gospodarska komora, čime su potvrdili da naše usluge savjetovanja u zaštiti okoliša i prirode i upravljanju prirodnim resursima zadovoljavaju visoke zahtjeve kvalitete.

Više informacija: hgk.hr


Zahvaljujući izvrsnim poslovnim rezultatima više godina uzastopno, dobitnici smo međunarodno priznatog Platinum AAA certifikata bonitetne izvrsnosti.

Možete nas pronaći i u Dun&Bradstreet Klubu poželjnih partnera (link).

Potvrda je to da je Oikon siguran, ugledan, uspješan i poželjan partner.


Dobitnici smo nagrade Game Changer Awards 2024 u kategoriji ”EcoTech Progress of the Year” kao tvrtka koja je imala velika postignuća i doprinos digitalnoj transformaciji u području zaštite prirode i okoliša te koja „mijenja igru“ u svom području poslovanja.


Nositelji smo Premium zelenog certifikata kojeg smo od tvrtke Moj eRačun dobili za direktan utjecaj na okoliš i zajednicu u cjelini kroz digitalizaciju poslovanja i kao dugogodišnji korisnik eRačuna.Više informacija: link

Dobitnici smo nagrade ŽUTI OKVIR za održivi razvoj, znanost i obrazovanje, koje u sklopu projekta Održiva Hrvatska dodjeljuju časopis National Geographic Hrvatska i tvrtka Adria Media Zagreb, u kategoriji 12: Održiva potrošnja i proizvodnja.Više informacija: ovdje

Nottingham Trent University (NTU) proglasio je Oikon najboljim mjestom za studentsku praksu u godini 2020./21. u kategoriji malih i srednjih poduzeća.

Više informacija: ovdje


U lipnju 2020. Oikon je odabran kao jedan od četiri najbolja poslodavca u kategoriji malih tvrtki (do 50 zaposlenih) u natječaju „Poslodavac za 5“ u organizaciji 24sata i partnera.

Više informacija potražite ovdje.


 

Nakon što je prošao detaljnu kontrolu tvrtke i usluga na Internetu, Oikon je dobio Certifikat za dobru reputaciju kod klijenata i suradnika za 2017. godinu.


 

Većinu naših projekata vode certificirani voditelji projekata (PMP) od strane Project Management Institute-a i prema ISO 17024 standardu.


 

Oikon je 2009., 2010. i 2011. godine dobio nagradu Index DOP-a za svoju predanost kontinuiranom pozitivnom utjecaju na društvo i okoliš.


Oikon je 2010. godine bio među 1,500 najvećih stvaratelja novih vrijednosti u Hrvatskoj te je za to dobio Brončanu nagradu.


 

Oikon je 2007., 2008. i 2009. godine dobio nagradu Gazelle kao priznanje brzog rasta tvrtke, inovativne upotrebe znanja i responzivne poslovne filozofije.


2008. nagrađeni smo prihvaćanjem u Knowledge Intensive Services (KIS) 100 klub – inicijative osnovane pod okriljem Europe INNOVA, s ciljem ubrzanja prihvaćanja inovacija u uslugama u Europi. Članstvo u klubu moguće je samo uz poziv i samo najinteresantnijim i najuspješnijim kompanijama u Europi koje imaju veliki potencijal rasta u području usluga temeljenih na znanju.


Oikon d.o.o.
Oikon d.o.o.