fbpx

Rad u Oikonu

ZAPOSLI SE KOD NAS

Postani dio OIKON tima
  • U Oikonu zapošljavamo stručnjake koji pokrivaju mnoga strukovna područja čime postižemo interdisciplinaran pristup pronalasku optimalnih rješenja.
  • Svojim djelovanjem doprinosimo provedbi ciljeva održivog razvoja, ambicioznih i praktičnih ciljeva UN-a za postizanje prosperitetnog, pravednog i okolišno održivog svijeta do 2030. godine.
  • Vjerujemo i potičemo uspjeh temeljen na znanju i izvrsnosti naših zaposlenika, a uložene napore, doprinose i postignuća prepoznajemo i nagrađujemo.
  • U našoj se radnoj sredini radi marljivo, timski, s veseljem i usmjereno ka rezultatima, poštujući pritom važeće zakone, sporazume i preporuke iz našeg područja.
  • Naši stručnjaci koriste modernu, vrhunsku, profesionalnu i specijaliziranu opremu, hardver i softver, čime mogu odraditi zahtjevna istraživanja te pružiti visokostručne usluge.
  • Kontinuirano ulažemo u formalne i neformalne edukacije zaposlenika, kao što su sudjelovanja na konferencijama, tečajevima, ljetnim školama.
  • Kao institut, potičemo zaposlenike i pomažemo im u znanstvenom radu i radu na doktorskim studijima.
  • Proglašeni smo finalistima natječaja 24 sata i partnera Poslodavac za 5.

Kako je raditi u Oikonu?

Možete saznati iz prve ruke od naših zaposlenika.

Otvorena radna mjesta

Saznajte odgovarate li vi profilu zaposlenika koje tražimo.

Prijavite se za posao

Uvijek primamo otvorene molbe za posao i rado ćemo Vas upoznati. 🙂

Prijave primamo u Europass formatu. Predložak preuzmite ovdje.

TERENSKA ISTRAŽIVANJA

Zanima li vas kako izgledaju terenska istraživanja biologa/ekologa? Biste li željeli biti dio naše ekipe na terenu i iskusiti kako izgleda biologija u praksi? Ako je odgovor da, onda ste na pravom mjestu jer Oikon najboljim kandidatima sada pruža tu priliku! Nudimo 1-2 dana terenskih istraživanja na projektima prema dogovoru na kojima se trenutno radi u Hrvatskoj, uključujući praktičan rad i edukaciju, a uvjet je da studirate ili ste završili Prirodoslovno-matematički fakultet – Biološki odsjek, Šumarski fakultet ili Agronomski fakultet. Sve što trebate učiniti kako bismo vas odabrali jest popuniti formular s naznakom „Terenska istraživanja“ i uvjeriti nas zašto ste baš vi prava osoba za sudjelovanje u terenskim istraživanjima zajedno s Oikonovim stručnjacima. To možete učiniti na način koji sami odaberete –motivacijskim pismom, fotografijom, videom… Svakako priložite i svoj životopis u Europass formatu. Nekoliko puta godišnje, ovisno o planiranim terenima, naš tim stručnjaka proučit će prijave kandidata te odabrati dvije osobe koje će pozvati da im se pridruže u terenskim istraživanjima. Oikon pokriva sve putne troškove unutar Republike Hrvatske. Veselimo se vašim prijavama! 🙂
Oikon d.o.o.
Oikon d.o.o.