fbpx

Oikon dobitnik Zlatnog certifikata bonitetne izvrsnosti za 2021.

1. listopada 2021. –  S veseljem objavljujemo da smo i ove godine postigli odlične poslovne rezultate te smo na temelju međunarodne metodologije i financijske analize ispunili uvjete za dobivanje međunarodno priznatog Zlatnog certifikata bonitetne izvrsnosti, budući da već tri godine uzastopno ostvarujemo bonitetnu uspješnost najviše ocjene AAA.  

„Ovaj certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti potvrda je našeg dugogodišnjeg kvalitetnog i sustavnog rada. Čak i u ovom izazovnom razdoblju brzo smo prilagodili uvjete rada, povećali smo udio privatnih korisnika naših usluga u odnosu na javne, pojačali smo fokus na strana tržišta, a sustavno, bez obzira na krizu, radimo na povećanju portfelja usluga i poboljšanju objektivnih kriterija konkurentnosti, kao što je tehnologija, metodologija, organizacija rada, kadrovska unapređenja i slično. Sve gore navedeno, uz velik doprinos naših vrijednih zaposlenika, dovelo je do odličnih poslovnih rezultata“, izjavio je direktor Oikona, Dalibor Hatić.

Ravnatelj Instituta Oikon, dr. sc. Vladimir Kušan, prisustvovao je svečanoj dodjeli certifikata u hotelu Westin u Zagrebu, kojom prilikom je izjavio: „Vrlo smo ponosni na brojne certifikate bonitetne izvrsnosti koje smo tijekom godina prikupili, a posebno na ovogodišnji Zlatni certifikat koji, ne samo da nas izdvaja od konkurencije, već i od većine hrvatskih poduzeća, budući da smo jedna od samo 1,53 % tvrtki u Hrvatskoj koje su dostigle taj standard. Odlični poslovni rezultati, zadovoljni klijenti, odlično odrađeni zadaci, pozitivne povratne informacije od strane struke… sve nas to motivira da nastavimo raditi to što radimo, ali i da konstantno učimo i napredujemo kako bismo omogućili razvoj ljudskog društva u suglasju s prirodom.“

Certifikat bonitetne izvrsnosti izdala je vodeća europska analitička tvrtkaBisnode, sada Dun & Bradstreet, koja već više od 30 godina dodjeljuje certifikate bonitetne izvrsnosti u 19 europskih zemalja. Tvrtka sa zlatnom bonitetnom izvrsnošću predstavlja najpouzdaniji, najvjerodostojniji i najmanje rizičan gospodarski subjekt za suradnju sa svim poslovnim partnerima: dobavljačima, kupcima, osiguravajućim društvima, bankama i drugim poslovnim partnerima.

Oikon d.o.o.
Oikon d.o.o.