Sponzorstvo Simpozija studenata doktorskih studija PMF-a

29. travnja 2021. – proteklog vikenda, 24. – 25. travnja 2021., u Zagrebu je održan peti Simpozij studenata doktorskih studija Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, čiji je OIKON bio zlatni sponzor.

Zbog epidemiološke situacije, Simpozij se održavao u hibridnom obliku – manji dio izlagača predavanjima je prisustvovao uživo na Kemijskom odsjeku, dok su svi ostali prijenos pratili online. Sudjelovalo oko 200 doktoranada biologije, matematike, geografije, geologije, fizike, kemije i oceanologije iz Hrvatske i inozemstva.

Četiri plenarna predavanja, 43 usmena izlaganja, 16 flash prezentacija i 125 plakata rezultat su dvodnevnog događaja na kojem je i naš profesor Tarzan Legović, predsjednik Znanstvenog vijeća Oikona, održao kratku prezentaciju o našem institutu.

U Oikonu razvijamo i održavamo izvrstan poslovni i istraživački sustav koji omogućava stvaranje znanja potrebnih za zaštitu okoliša i održivo upravljanje prirodnim resursima, kao i očuvanje prirodne i kulturne baštine. Trenutačno zapošljavamo 9 doktora znanosti, dok nekoliko naših zaposlenika radi na svojim doktoratima. Znanje, istraživanje i izvrsnost u znanosti ključ su napretka i to uvijek podržavamo”, objasnio je profesor Legović.

Oikon d.o.o.

Oikon d.o.o.