fbpx

NTU proglasio najbolje mjesto za studentsku praksu 2020/21

19. siječnja 2022., Nottingham, Engleska – na svečanosti Sveučilišta Trent u Nottinghamu (NTU), Oikon je proglašen najboljim mjestom za studentsku praksu u godini 2020./21. u kategoriji malih i srednjih poduzeća. Također smo jedan od samo četiri pružatelja studentske prakse koja su ove godine osvojili nagradu od njih čak 2500.

Nottingham Trent University odabrao je Oikon na temelju nominacije Katarine Miler, studentice NTU-a koja je bila kod nas na 10-mjesečnoj praksi tijekom 2020.-2021., navodeći kako je Oikon Katarini “pružio široki uvid u rad na očuvanju i savjetovanju o održivosti , te ponudio iznimne mogućnosti za profesionalni razvoj, uključujući priliku da doprinese izradi stručnog rada o klimatskim promjenama“.

Katarina je u Oikonu radila pod mentorstvom Andreje Pavlović, voditeljice Zavoda za zaštitu prirode i krajobraz, koja je ovom prilikom izjavila: „Katarina je u Oikon došla kao studentica, a otišla kao mlađa savjetnica za održivost. To govori sve. Jako sam ponosna na nju i znam da će u svojoj budućoj karijeri, svojim obrazovanjem, predanošću i marljivim radom, što god radila, svijet učiniti boljim mjestom! “

Dalibor Hatić, direktor Oikona, nadovezao se: „Želim zahvaliti Katarini što nas je nominirala i NTU-u što nam je dodijelio nagradu. Jako smo ponosni. Ova nagrada, ne samo da stavlja Oikon na kartu potencijalno zanimljivih pružatelja prakse drugim stranim studentima, već i dokazuje da je ono što mi u Oikonu činimo ispravno i da je prepoznato.”

Nottingham Trent University je istraživačko sveučilište u Nottinghamu u Engleskoj i jedno od najpopularnijih sveučilišta u Ujedinjenom Kraljevstvu, predanom zadovoljstvu studenata, zapošljavanju diplomiranih studenata i kvaliteti nastave. Ove godine, uz Oikon, nagradu su osvojila još tri pružatelja studentske prakse: IBM u kategoriji velikih korporacija, REG Technologies (UK) Ltd. u kategoriji malih i srednjih poduzeća i Virtual Learning Environment na NTU-u u internoj kategoriji. Čestitamo svim pobjednicima i polaznicima studentske prakse!

Oikon d.o.o.
Oikon d.o.o.