fbpx

Oikon na 5. regionalnoj HUSZPO konferenciji o procjeni utjecaja na okoliš

19. rujna 2022. – Peta europska i regionalna konferencija „Okolišne procjene i Europski zeleni plan ’22“ u organizaciji Hrvatske udruge stručnjaka zaštite prirode i okoliša (HUSZPO), s Oikonom kao glavnim sponzorom, održala se 14. – 17. rujna 2022. u Vodicama.

Riječ je o najvažnijoj konferenciji iz područja zaštite prirode i okoliša u regiji koja je okupila preko 300 sudionika, a ponosni smo na naš doprinos od čak 32 izlaganja – 19 usmenih i 13 posterskih izlaganja na temu zaštite prirode i okoliša, upravljana prirodnim resursima, EU taksonomije, prava okoliša i drugih, čime smo potvrdili svoju poziciju vodeće konzultantske tvrtke i istraživačkog instituta u području zaštite prirode i okoliša u regiji. Direktor Oikona, Dalibor Hatić sudjelovao je u konstruktivnoj panel raspravi “Bioraznolikost i prioriteti upravljanja Natura2000 područjima”.

Bilo nam je drago družiti se s kolegama iz Hrvatske i inozemstva te s njima razmijeniti svoja iskustva i ideje o održivosti i zelenom razvoju. Čestitke organizatorima i sudionicima na još jednoj izvrsnoj i produktivnoj konferenciji. Veselimo se sljedećoj prilici.

Više informacija o konferenciji: http://www.huszpo-konferencija.com/

Neke od prezentacija naših stručnjaka uskoro će biti dostupne na našem YouTube kanalu: link 

Oikon d.o.o.
Oikon d.o.o.