fbpx

Oikon nositelj Premium zelenog certifikata

13. svibnja 2022. – U Oikonu već 24 godine doprinosimo ostvarenju održivog razvoja, pri čemu se trenutno vodimo i poseban naglasak stavljamo na Ciljeve održivog razvoja UN-a i Europski zeleni plan. Za svoj smo rad na tom području i društveno odgovorno poslovanje dobili više nagrada i priznanja, a posljednji u nizu je Premium zeleni certifikat za direktan utjecaj na okoliš i zajednicu u cjelini kroz digitalizaciju poslovanja i kao dugogodišnji korisnik eRačuna.

Za dobivanje Premium zelenog certifikata zadovoljili smo sljedeće uvjete:

  • Digitalizacija poslovanja – integrirano rješenje za slanje eRačuna, eDokumenata, digitalno arhiviranje i učitavaju ulazne eRačune u ERP.
  • Zajednica – sudjelovanje u humanitarnim akcijama, kulturnim, sportskim i sličnim manifestacijama te ulaganje u infrastrukturu.
  • Zaposlenici – ulaganje u edukaciju, poticanje izvrsnosti, nagrađivanje i podupiranje privatnog života zaposlenika.
  • Okoliš – ulaganje u zaštitu okoliša, edukacija javnosti i kontinuirano ulaganje u zelenu budućnost.

Drago nam je što smo za to prepoznati, budući da nam je briga o prirodi, okolišu i zajednici osnovna djelatnost i specijalnost, a briga za zaposlenike izuzetno važan dio poslovanja.

Zeleni certifikat projekt je tvrtke Moj eRačun koji na jedinstven način spaja digitalizaciju s društveno odgovornim poslovanjem. Projekt je započeo u 2021. godini, a nastavit će se provoditi i dalje kako bi obuhvatio sve tvrtke koje su u tom području pokazale izvrsnost, ali i potaknuo one koje to još ne čine da ostave pozitivan utjecaj na okoliš i zajednicu.

Oikon d.o.o.
Oikon d.o.o.