Sudjelovanje u humanitarnoj akciji „Korak u život“

23. prosinca 2020. – Oikon će u narednih pet godina stipendirati studenticu ekološke poljoprivrede na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, Đurđicu Barilić, u sklopu humanitarne akcije „Korak u život“.

Ukupan iznos stipendije je 96.000 kuna, a isplaćivat će se mjesečno u iznosu od 1.600 kuna, tijekom narednih pet godina, pod uvjetom da studentica redovno studira i upisuje akademske godine.

U Oikonu od samog početka, već skoro 23 godine, svoje usluge temeljimo na znanju, razvoju struke i izvrsnosti te redovito podržavamo i sponzoriramo brojne studentske i sektorske projekte i događanja. Stoga nam je drago što ćemo stipendirati Đurđicu Barilić te joj na taj način barem malo olakšati studiranje. Želimo joj puno uspjeha sa studijem, kao i ostalim stipendistima ove humanitarne akcije“, izjavio je direktor Oikona, Dalibor Hatić.

„Zahvaljujem Oikonu na pomoći i na odabiru! Kad sam vidjela da su mene odabrali iz Rotary kluba za stipendije bila sam presretna, jer znam da nisam sama, da ima puno dragih ljudi koji su uz mene tijekom ovoga putovanja! Meni ovo jako puno znaci emocionalno i financijski. Još jednom hvala vam!“, izjavila je Đurđica Barilić, dobitnica Oikonove stipendije.

„Korak u život“ humanitarna je akcija Rotary kluba Zagreb Kaptol te je jedna od najuspješnijih i najdugovječnijih takvih akcija organiziranih na ovim prostorima. U kontinuitetu od 2008. godine ova akcija omogućuje nastavak akademskog obrazovanja djeci bez odgovarajuće skrbi po završetku njihova srednjoškolskog/gimnazijskog školovanja.

Više informacija: http://rotary-kaptol.hr/korak/

Dodjela stipendija u sklopu akcije “Korak u život”
Oikon d.o.o.

Oikon d.o.o.