fbpx

Proslava Dana Oikona i Pro silve – DOPS 2023: Dan postignuća, tim buildinga i zabave

5. lipnja 2023. – Prošlog smo petka obilježili Dan Oikona i Pro silve – DOPS2023. Ovaj poseban dan obilježavamo već sedmu godinu zaredom i posvećen je proslavi naših postignuća, jačanju tima i uživanju u opuštenoj i veseloj atmosferi uz sjajnu glazbu, ples, sport i smijeh.

Svečani dio započeo je inspirativnim govorom našeg direktora, Dalibora Hatića, koji nas je podsjetio na uzbudljiva postignuća od prošle godine, ali i uputio u naše strateške planove za budućnost. Naravno, istaknuo je i svoje divljenje i zahvalu na velikim naporima cijelog našeg tima.

Ovaj događaj kojeg održavamo jednom godišnje savršena je prilika za odavanje priznanja zaposlenicima s najboljim rezultatima prethodne godine. Najbolje zaposlenike bira komisija sastavljena od voditelja zavoda i jednog predstavnika zaposlenika, a temelji se na prijedlozima svih zaposlenika.

Dorian Tepić osvojio je nagradu „The Explorer“ kao priznanje za njegovu strast prema istraživanju novih smjerova i pokretanju napretka unutar tvrtke.

Dražen Horvat, primjer je predanosti i nadmašuje očekivanja u svom radu, zbog čega je dobio nagradu „The Force“.

Lovro Turkalj, opće poznat po širenju sreće, osmijeha i pozitivne energije među kolegama, očekivani je dobitnik nagrade „Our inspiration“.

Izvanrednu sposobnost da ostane smiren i pribran čak i u najizazovnijim situacijama ima naš Branimir Miočević, zbog čega je dobio nagradu „Full Cool“.

Našem dragom profesoru Josi Vukeliću uručena je nagrada „The Teacher“ kao priznanje njegovoj stalnoj spremnosti da svoja znanja i iskustva dijeli za dobrobit drugih.

Naša stijena, Morana Belamarić Šaravanja, ponijela je nagradu „The Rock“ za nepokolebljivu odanost i podršku kolegama u dobrim i teškim vremenima.

Leo Hrs nagrađen je s nagradom „Outside the Box“ za nekonvencionalno razmišljanje kojim dosljedno doprinosi u prijelomnim trenucima i potiče inovativne ideje među kolegama.

Posebno priznanje direktora i nagradu za izniman doprinos tvrtki dobio je Stjepan Ključar.

Naši voditelji zavoda Božica Šorgić, Andreja Pavlović, Denis Stojsavljević i Branimir Radun nagrađeni su posebnom nagradom „King Pin“ jer su se iskazali u izvrsnim liderskim i menadžerskim sposobnostima.

I za kraj želimo istaknuti kolegu Nikolu Bakića, koji je zasluženo ponio nagradu „Our Best“ za najviše dobivenih nominacija svojih kolega i to u svim kategorijama, što je dokaz njegovih iznimnih vještina i utjecaja!

Iskrene čestitke svim zaslužnim dobitnicima! Pratite Oikonove društvene mreže za više informacija o svakom primatelju.

Oikon d.o.o.
Oikon d.o.o.