fbpx

Život je maskenbal – party pod maskama

19. veljače 2024. – Pod motom “Život je maskenbal” i ove smo godine u Oikonu održali naš tradicionalni party pod maskama. Događaj su obilježili smijeh, zabava i kreativne maske, ali i odličan timski rad. Bila je to još jedna prilika da se opustimo, zabavimo i bolje povežemo s kolegama.

Kako to jednom znanstvenom institutu i pristoji, i ovo smo druženje započeli kvizom znanja. Maskirani timovi nadmetali su sepokazujući znanje iz raznih područja, potičući timski duh i suradnju. Kako im i samo ime govori, tim “Najpametniji” za dlaku je pobijedio drugoplasirani tim “Streptokokice”, dok su šumari u timu “Pro Silva” zauzeli treće mjesto. Čestitamo svim timovima na izvrsnoj igri i zavidnom znanju!

No, prava zvijezda showa bile su maštovite maske koje su uljepšale i dodatno podigle atmosferu. Zaposlenici su imali priliku pokazati svoju kreativnost i šarm, a mnogi su se zaista istaknuli, kako se vidi na fotografijama.

Posebne pohvale idu našoj Miji za osvojeno prvo mjesto s maskom “Queen of Hearts”. Drugo mjesto pripalo je Marti, Mariti i Lei za skupnu masku “Kamen-škare-papir”, dok je Stipe iz Supernaturala osvojio treće mjesto za maštovitu masku pauka. Bilo je sjajno vidjeti toliko kreativnosti i entuzijazma u jednoj večeri.

Jedva čekamo naše sljedeće druženje…

Oikon d.o.o.
Oikon d.o.o.